Vertrouwenspersoon

Voor alle ouders, verzorgers, vrijwilligers en (jeugd)leden:

Binnen onze vereniging vinden wij het belangrijk dat onze jeugdleden veilig kunnen spelen, zich thuis en gehoord voelen. Als vereniging doen we ons uiterste best om dit te waarborgen voor allen die betrokken zijn bij onze vereniging.

Toch kan het voorkomen dat je een keer in vertrouwen met iemand wil praten, of je ongerustheid met iemand wil delen. Met de meeste vragen of problemen kan je altijd terecht bij de speltak leiding of het bestuur. Soms komt het voor dat je behoefte hebt om met iemand anders te praten omdat problemen wat gevoeliger liggen, bijvoorbeeld met betrekking tot pesten, seksuele intimidatie, discriminatie e.d.  Natuurlijk kan de vertrouwenspersoon ook benaderd worden voor advies of het uitwisselen van gedachten. Dit geldt zowel voor jeugdleden, hun ouders als voor vrijwilligers.

Hiervoor is er binnen de Petrus en Paulus groep een vertrouwenspersoon aangesteld, namelijk: Monique de Kock.

Monique de Kock is naast vertrouwenspersoon ook groepsbegeleider binnen onze vereniging. Ze heeft jaren ervaring in onze vereniging en zet het belang van de kinderen en hun ouders voorop binnen onze groep. Aarzel niet om een mail te sturen naar Monique, zij zal dan contact met je opnemen om een afspraak te maken.

monique@scpp.nl